Allemaal op de step

Maandag 4 april 2011

Door Stadsmens

Hebt u altijd al eens kennis willen maken met de step? Al steppend een sportieve prestatie willen leveren of een recreatieve tocht willen maken? Apeldoorn en de Veluwe lenen zich als geen ander stukje Nederland voor een mooie steptocht. Op zaterdag 16 april wordt de nationale Opstepdag georganiseerd. Ook in Apeldoorn bestaat de mogelijkheid om op te stappen.

Steppen is een gezonde, vrije en betaalbare buitensport die door steeds meer mensen wordt ontdekt. De autoped is de afgelopen jaren begonnen aan een ware opmars in het Nederlandse straatbeeld.

In Apeldoorn is het opstappunt gelegen aan Kanaal Noord 145 bij de vestiging van TéBé Evenementen Service die dit evenement in samenwerking met Step Forward mogelijk maakt. Bij het opstappunt vindt u informatiemateriaal van de Nederlandse Autoped Federatie, waaronder de stepkalender en een flyer die uitleg geeft over het energieverbruik en de spieren die u  tijdens het steppen gebruikt. Ook zijn leden aanwezig van het Stepteam Apeldoorn en kunt u bij TéBé informatie krijgen over het huren van autopeds.

Kom op zaterdag 16 april a.s. kennis maken met dit gezonde vervoersmiddel. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op het Kanaal Noord 145 bij TéBé Evenementen Service waar  u gratis kunt steppen en zich tevens kunt laten voorlichten over alles wat met steppen en de autoped te maken heeft. 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Omnisport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!