Anklaar: gebeurt er eigenlijk wel wat?

Maandag 6 juni 2016

Door Redactie

Wie regelmatig langs de bouw van het nieuwe winkelcentrum Anklaar in de wijk Zevenhuizen rijdt, heeft het misschien wel opgemerkt: er is weinig te zien. Op 7 april ging de eerste paal de grond in (zie het bericht hier), maar daarna bleef het akelig stil op het terrein. Althans, zo lijkt het. Want na navraag bij de gemeente Apeldoorn blijkt dat er toch echt snel verandering te zien zal zijn.

,,Het winkelcentrum is onderdeel van het Stadsdeelhart Anklaar dat bestaat uit 3 grote blokken”, meldt Susanne van der Putt van de gemeente Apeldoorn. ,,Blok 1, het nieuwe Wilhelmina, is nu in aanbouw waarna blok 2 in 2017 volgt. Voor blok 3, het winkelcentrum en de appartementen, wordt vrijwel zeker komende week de omgevingsvergunning verleend waarna de bouw start met het graven van de bouwput voor de parkeergarage.

Op de vraag of alles nog wel op schema ligt, antwoordt ze: ,,De oplevering van het geheel is nog steeds voorzien voor eind 2018. Wij maken ons geen zorgen, dat er nog weinig te zien is was geen verrassing, omdat de vergunning er eerst moet zijn.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Winkelcentrum Anklaar

1 REACTIE

E vdP

E vdP 6 juni 2016 om 16:58 uur

Ik vind het heeel erg jammer dat het terrein zo lang onaangeroerd staat. De winkels op het WC had nog wel maanden open kunnen blijven vooral voor de mensen die slecht ter been zijn.Ze zijn hun praatje en hun hangplek kwijt waardoor ze nog geïsoleerder geraken.Het tijdelijke WC vinden ze allemaal ongezellig en te ver.Niet overdekt, dus een praatje maken is er als t regent al helemaal niet meer bij.Zo jammer vooral voor de ouderen.

ReagerenLet op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!