Apeldoorn krijgt een hamburgerbezorgservice

Vrijdag 14 februari 2014

Door Redactie

Burgerme.nl

Op zaterdag 15 februari opent Burgerme zijn deuren in Apeldoorn. Deze bezorgservice heeft onder ander hamburgers, kippenvleugels en salades op het menu staan. Burgerme opende eind vorig jaar zijn eerste Nederlandse franchise filiaal in Leiden. Apeldoorn wordt de tweede stad met een franchise filiaal.

Geschiedenis
Het van oorsprong Duitse bedrijf is opgericht door de ondernemers Stephan Gschöderer en Johannes Bankwitzin. Burgerme opende zijn eerste zaak in Hamburg. Geniaal, als je het mij vraagt. Je eerste hamburger zaak openen in Hamburg. Ik zie de marketingteksten al voor mij: ‘De hamburgers waren nog nooit zo lekker in hamburg’

Apeldoorn
In Apeldoorn zal het filiaal van Burgerme geëxploiteerd worden door Van Braak Horeca. Deze exploitant van diverse foodformules is tevens verantwoordelijk voor Snackpoint, Lunchduck en Sparerib Express. Burgerme is gevestigd aan de Kayersdijk 41. Voor meer informatie kijk op: www.burgerme.nl.

McDonald’s
Ik vraag mij af of McDonald’s deze extra concurrent gaat merken. McDonald’s bezorgt geen burgers omdat het niet past binnen hun formule. In het verleden is er onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een bezorgservice. Hieruit kwam naar voren dat de hamburgers en friet te koud werden bezorgd. Kwaliteit staat voorop, vandaar dat McDonald’s in Nederland geen bezorgservice heeft. Meer weten hierover? Klik hier

Succesvol
Of Burgerme succesvol gaat worden in Apeldoorn zal de tijd leren. Wat uitkomst ook mag zijn, ik ben vooral benieuwd of U hierop zit te wachten?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?