Apeldoorn zoekt nog meer enthousiaste cityhosts

Vrijdag 27 november 2015

Door Redactie

Apeldoorn is op zoek naar versterking van het team van trotse en gastvrije Cityhosts. Cityhosts verwelkomen bijvoorbeeld gasten, beantwoorden vragen, delen citymaps uit en verwijzen naar andere evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Kortom, echte gastheren en -vrouwen van én voor Apeldoorn.

Het Cityhostschap is geïntroduceerd tijdens het WK Beachvolleybal. Deze pilot was een groot succes, daarom zijn er nu nog meer ambassadeurs van de stad nodig voor diverse evenementen in 2016 waaronder de Midwinter Marathon, Concours d’élégance en Giro d’Italia.

Een cityhost krijgt diverse gratis trainingen en uitjes aangeboden om de evenementen en de stad Apeldoorn zelf te beleven om er nòg meer over te kunnen vertellen.

Ben jij die trotse Apeldoorner die het team Cityhosts komt versterken? Meld je dan aan! De groep Cityhosts hoopt een weerspiegeling te zijn van de Apeldoornse inwoners. Iedereen mag zich dus aanmelden.

Aanmelden kan via www.apeldoorn.nl/cityhost. Vragen? Mail cityhost@apeldoorn.nl. Cityhost ben je op vrijwillige basis en alleen als je ouder dan 18 bent.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!