Help de bevolking van Oekraïne

Apeldoorners zingen mee in clip van Wolter Kroes

Donderdag 4 juli 2019

Door Redactie

Het is een spannende tijd voor 25 zangers van de Apeldoornse zangschool VoiceBeat. Zij mogen namelijk meezingen in de nieuwste videoclip van Wolter Kroes.

In de clip voor de nieuwe single ‘Iedereen wil naar de hemel’ vormen de zangleerlingen en koorleden samen een groot koor achter Wolter Kroes. De clip zal worden opgenomen in de kapel van Hoog Soeren. De nieuwe single van Wolter Kroes komt eind deze maand uit en is te beluisteren via de gebruikelijke streamingdiensten als Youtube en Spotify.

,,Ik kreeg een mail, ze waren enthousiast geworden na het zien van wat beelden van het koor”, zegt zangdocent/dirigent Reitse Giesbers over de reden dat zijn koor is uitgekozen hiervoor. ,,De koorleden vinden het erg leuk. Ze zullen in gospel-gewaden gehuld worden.” Hij hoefde dan ook niet lang te zoeken naar wie er mee wilden doen. ,,Ik had binnen een paar uur de groep al rond. Erg veel enthousiasme dus.”

VoiceBeat

VoiceBeat is gevestigd in de Gigant en heeft onlangs het zangdocenten-team uitgebreid. Op 1 september houdt het koor een open dag vanaf 12.00 uur. Dit als onderdeel van het culturele festival Bloeiend.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?