Apeldoorns duo in RTL 4’s The Voice of Holland

Vrijdag 6 augustus 2010

Door Stadsmens

Zonder hun medeweten werd het duo Robin & Saniye opgegeven en geselecteerd voor het nieuwe televisieprogramma The voice of Holland van RTL 4. Saniye vertelt: “Onze vriendin Rosanne had ons uitgenodigd voor een gezellig gin-tonic avondje bij haar thuis. Ze verwachtte ons om 17 uur. Maar ja, Robin en Saniye zijn altijd net even te laat… Niet wetende dat er een cameraploeg drie kwartier in de auto heeft zitten wachten. Dat Rosanne haar best had gedaan was meteen duidelijk: mooi gedekte salontafel met zelfgemaakte sushi en haar mooiste serviesgoed. Het beloofde een gezellige avond te worden. Onze meegebrachte fles prosecco popte open en we klonken op de zomer. De deurbel ging en Rosanne vertelde iemand even iets zou komen ophalen. Op de plek vanaf de bank had ik zicht op Rosanne die de voordeur opendeed.

Maar wat deed die cameraploeg daar? Er werd heel geheimzinnig gedaan, het vierkoppige productieteam kwam heel stiletjes op ons af sluipen. En toen sprong Rosanne tevoorschijn ‘Robin & Saniye mag ik jullie feliciteren’. Ze had 2 grote zilveren enveloppen: “Jullie zijn geselecteerd voor de audities van The Voice Of Holland”. Tja wat moet je dan zeggen, hoe hoor je dan te reageren? Robin en ik hadden allebei kortsluiting: Hoe kan dit? Hoe weten ze dat we hier zitten? Later werd het allemaal duidelijk: Talpa heeft ons gegoogled en in combinatie met mijn theatergroep Smoesjes! kwamen ze bij Rosanne die wel in het complot wilde. Zij heeft de hele week toegekeken hoe ik een telefoontje verwachtte.

In de tussentijd draaide de camera door: we ontkurkten de champagne, klonken op ‘The Voice’, ‘Nee sorry, kan dat even over? Het moet zijn ‘The Voice Of Holland’’, zei de regisseur. Dus… we klonken op ‘The voice of Holland’ , we zongen nog wat, we aten sushi, Rosanne en ik deden het Kampeerlied, Robin werkte op zijn laptop, allemaal om het zo spontaan mogelijk te laten lijken. En toen verliet de cameraploeg het huis. Ze moesten nog naar Arnhem een andere artiest overrompelen… En wij gingen aan de gin-tonic zoals gepland…
Vanaf 17 september elke vrijdagavond van 20.30-22.00 uur op RTL 4. Stem Robin & Saniye!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!