Apeldoorns succes in Ride for the Roses

Woensdag 7 september 2011

Door Stadsmens

Een team van zestien Apeldoornse wielrenners ging afgelopen zondag in Aalsmeer van start voor de Ride for the Roses. Ride for the Roses is een sponsor wielertocht van 100 kilometer waarvan de opbrengst ten goede komt aan KWF kankerbestrijding.
Het initiatief voor dit Apeldoornse team werd genomen door Maarten Klos van Infortraining en Martin de Bes van Bandplanner.nl. Beide ondernemers dragen het KWF een warm hart toe en zijn bovendien fervente fietsers. Het Apeldoornse team startte met zestien deelnemers en alle zestien bereikten zij ook de finish. Hun initiatief leverde via sponsoring een bedrag op van € 5000 voor het KWF.
Drie lekke banden maakte dat de dames en heren er nog even stevig tegenaan moesten om de bezemwagen voor te blijven. Een goede training en voorbereiding zorgde ervoor dat dit ruimschoots gelukt is. Het weer gedroeg zich voorbeeldig zodat iedereen aan het eind van de dag in het Nieuws van Apeldoorn, het clubhuis van het Ride for the Roses team, droog en warm aan de champagne kon om het succes te vieren. Klos en de Bes zijn meer dan tevreden met de prestatie van ‘hun’ team en niet in de laatste plaats over hun bijdrage aan het goede doel.
Tijdens deze veertiende editie van Ride for the Roses reden 6000 wielrenners mee. De tocht leverde in totaal een bedrag van € 1.517.535,27 op.
(foto: Renee Fotografie)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!