Beachvolleybalstad Apeldoorn

Dinsdag 12 juni 2012

Door Redactie

SV Dynamo

Vooruitlopend op het WK Beachvolleybal van 2015 kan Apeldoorn nu al gaan genieten van beachvolleybal. Wethouder Nathan Stukker opende vrijdag 1 juni de Omnisport Outdoor beachvolleybalvelden. De vier velden zijn aangelegd op het middenterrein van de schaats- en skeelerbaan tegenover Omnisport Apeldoorn. De velden zijn aangelegd op initiatief van SV Dynamo.

Naast volleybal heeft de sportvereniging het plan opgevat om ook een beachvolleybaltak op te richten. Deze tak van sport heeft alle potentie om in de nabije toekomst flink te groeien.

Nathan Stukker over Omnisport Outdoor: “De realisatie van de beachvolleybalvelden is een impuls voor de Apeldoornse breedtesport. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat leiden tot vruchten die we tijdens het WK Beachvolleybal van 2015 gaan plukken tijdens de wedstrijden op het Marktplein. Wij gaan dan volleyballers bewonderen die het zand van de velden van Omnisport Outdoor nog tussen de tenen hebben”.

Lid of geen lid van SV Dynamo, iedereen die het beachvolleybal wil proberen kan vrijblijvend komen trainen in het zand. Stuur voor meer informatie een e-mail naar beachvolleybal@svdynamo.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?