Bert Klaaysen doet een stapje terug

Vrijdag 15 februari 2013

Door Joke de Wolde

Renee Fotografie

Vandaag, 15 februari, is een bijzondere vrijdag. Zoals gebruikelijk, vindt ook deze derde vrijdag van de maand de Coffee Pitch Apeldoorn plaats. Maar deze keer is het de laatste keer dat initiatiefnemer en grondlegger Bert Klaaysen de organisatie en presentatie voor zijn rekening neemt. Bert draagt na 3,5 jaar Coffeepitchen het stokje over aan Lilian van der Gugten.

Bert’s doel de afgelopen 3,5 jaar is geweest om mensen (ondernemers) bij elkaar te brengen op een laagdrempelig niveau. Dat hem dat uitstekend gelukt is, blijkt uit het grote aantal bezoekers dat maandelijks bij de Coffeepitch aanwezig is, maar zeker ook uit de dankwoorden die worden uitgesproken door ondernemers die mede dankzij de Coffeepitch hun zakelijke activiteiten hebben zien groeien. De vanzelfsprekende gastvrijheid waarmee Bert de ondernemers ontvangt moet daaraan ook hebben bijgedragen.

Ondertussen komt Frau Prof. Dr. Helga Schraubhuber Bert (Dieter) op hilarische wijze een certificaat overhandigen, waarin verklaard wordt dat bij Bert zowel zijn vrouwelijke als mannelijke hersenhelften goed ontwikkeld zijn. Beide hersenhelften zijn nodig om tot goed ondernemerschap te komen.

Als ik Bert vraag waarom hij stopt met de Coffeepitch, is zijn antwoord simpel en duidelijk: na 3,5 jaar heeft hij een evenement neergezet dat staat. De machine loopt. Daarnaast kost het organiseren meer tijd dan je verwacht en Bert wil zijn tijd en energie graag de ruimte geven voor nieuwe ideeën. Nieuwe mogelijkheden zoeken om mensen bij elkaar te brengen en te verbinden. Bert kennende, komt hij over een tijdje met weer een nieuw, creatief idee. Ik ben benieuwd!! En ik dank Bert bij deze namens veel Apeldoornse ondernemers voor het bijeenbrengen!!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!