Borrelnood en Nettenfabriek …

Woensdag 20 oktober 2010

Door Jos Fluitsma

… een geweldige combinatie! Die Nettenfabriek, wat een gebouw is dat! Groot? Ja! Een beetje koud? Voor sommigen wel! Maar een sfeer! Als je er binnenstapt, ben je direct in een andere wereld. Ook op deze vrijdag van de Borrelnood.
Je voelde dat er wat ging gebeuren. En er ging iets gebeuren! Muziek, muziek en muziek. Lekker swingende dancemusic. Dat horen we toch te weinig in Apeldoorn! En als mooie afwisseling van de dj gaven Robin & Saniye een prachtig optreden. Anders dan bij wat andere Borrelnoden was dankzij een goede geluidsinstallatie dit keer goed te horen dat er een optreden was.


Iedereen blij

En toen … was het ‘Altijd prijs’. Harry Vesseur deed de verloting van honderd kaarten voor het optreden van Fuse, Meneer Van Zanten en van Dik Hout. Georganiseerd door Het Nieuws van Apeldoorn. Spannend hoor! Nou ja, spannend, als je zelf niet had gewonnen, was er wel een gelukkige die een kaartje voor je over had. Dus bijna alle Borrelnoodjes zag je later op de avond bij het optreden van die drie Nederlandse bands.

Een nieuwe Elvis

Maar voor het zover was kon je lekkers van Traiteur Délicat en olijven van Life’s Delicious proeven. En toen de soundcheck van Fuse voorbij was kwam het hoogtepunt van de avond: een Oudhollandse bingo, ook gepresenteerd door Harry Vesseur. Met ‘prachtige’ prijzen, gesponsord door Meeus! Emiel was de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een pak waarmee hij voortaan als de reïncarnatie van Elvis door het leven kan. Ondertussen hadden de meest creatieve Borrelnoodjes vier popart-schilderijen een heel ander gezicht gegeven. Of liever gezegd: veel andere gezichten. Want de kunstenaars hadden weinig respect voor elkaar. Ze gingen rustig met kwast en spuitbus over het levenswerk van hun voorganger heen. Resultaat: vier schilderijen zoals je die nergens anders ziet. Die gaan vast bij de volgende Borrelnood in de verloting?!

Bedankt!
Borrelnood en Nettenfabriek, een geweldige combinatie dus. Maar … waar Tamara met anderen ook de Borrelnood organiseert, het is elke keer weer een succes. Ongedwongen en gezellig, met oude bekenden en ook steeds weer nieuwe gezichten. En dat maakt de Borrelnood zo leuk. Dus: bedankt Meeus, Het Nieuws van Apeldoorn, TO Totaal Organisatie, Traiteur Délicat, Harry Vesseur, Frank van der Meulen, Alger van Veldhuizen, Linda Steneker, Dimmen van Otterloo, Robin van der Spek en Tamara Buis voor weer een geweldige Borrelnood!

Tot 19 november!

Foto: D&R Fotografie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!