Borrelnood-kerstmuts bloggie

Zondag 18 december 2011

Door Niels Damstra

Niels Damstra

Afgelopen vrijdag was het voor mij weer eens tijd om naar de Borrelnood te gaan. Een paar maanden geleden alweer. Deze keer vond het plaats in de Apenheul. Allereerst: wat moet je tegenwoordig een pleuriseind lopen om bij de ingang te komen. En dat door de kou. Gelukkig stond er halverwege een glühwein tentje, zodat je je afstervende tenen weer wat kon opwarmen. De glühwein was verrassend goed, maar het hoogtepunt komt nog.

Nee! Niet op mijn charmante hoofd letten. Het gaat om dat wat erop staat… Een heuse borrelnood kerstmuts!!! Dit moest wel een topfeest worden, dus snel doorlopen naar de Borrelnood tent. Na zo’n 20 minuten lopen kwam ik aan. Een soort Afrikaanse trommelmuziek bereikte mijn gehoor. Het idee van een kerstfeest ontging mij even, maar dat mocht de pret niet drukken. De kerstmuts maakte deze onthematische muziekstijl helemaal goed.

Nu komt het… Anders dan dat jullie gewend zijn ga ik het festijn niet afkraken. Ik vond het zowaar een keer leuk. Ik kwam wat bekenden tegen. (Sorry Ingeborg en Max, van jullie heb ik geen foto)

Een vermoedelijk dronken zeeman zong valse liedjes, terwijl hij pingelde op een keyboard.

Ik vond het een geslaagde avond. Waarom kan iedere culturele netwerkbijeenkomst niet zo zijn? In ieder geval dank aan Borrelnood-meisje Tamara voor de kerstmuts.

Wat vond jij/u van de Borrelnood?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!