Magic Manzo Italian Borrelnood

Donderdag 12 november 2009

Door XCJ reclameproductie

Vrijdag 20 november vanaf 17:00 uur is alweer de 18e editie van Borrelnood in Manzo op het Caterplein. De meesten onder ons kennen dit als het oude Plaza di Christo. Een ding kunnen we zeggen: Het wordt een magische avond!
Houdt tafelgoochelaar Henk Prins goed in de gaten, voor je het weet steelt hij je horloge of leest je gedachten, spannend….. Henk heeft een aantal (inter)nationale titels tafelgoochelen op zijn naam staan, opletten dus!
Dankzij sponsor Meeùs kunnen jullie niet alleen van deze bijzondere goochelact genieten, maar ook van een gratis eerste drankje!

Er is nog meer te genieten: Vrienden van de Borrelnood kunnen bij Manzo exclusief een gerecht kiezen van de kaart, voor slechts 7,50 euro! (Met uitzondering van de vier duurste pasta’s) Daarnaast zorgt Manzo voor heerlijke Italiaanse borrelhapjes en ook de olijven van Life’s Delicious ontbreken niet.

Weten jullie het nog?
Afgelopen Borrelnood stond geheel in het teken van fotografie en werd  dan ook ondersteund met een heuse ‘Battle of the Photographers’ en een gelijknamige site (www.battleofthephotographers.nl). Wij hebben vele mensen zien fotograferen, waaronder een hoop met zijn of haar mobiele telefoon. Want tja, het was tóch wel leuk en je had het ding toch bij je. Helaas is het aantal geuploade foto’s wat minder dan we hadden gehoopt en niet in verhouding met de hoeveelheid kiekjes die we hebben zien maken. We hebben daarom besloten om de Battle of the Photographers te verlengen: Ook op de komende BorrelNood in Manzo mag volop gefotografeerd worden. Je kunt de gemaakte foto’s nog uploaden en stemmen via www.battleofthephotographers.nl, dit kan  tot 11 december 2009. De winnaars worden op de eindejaars BorrenNood op 18 december in Gigant bekendgemaakt.

Heb je al leuke foto’s hebben maar vond je het uploaden te moeilijk? Mail de foto’s  dan naar martin@kunstreproducties.net en ze worden voor je geplaatst.

Want nog steeds geldt: Only your picture matters….

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!