Bowling Apeldoorn in nieuwe handen weer geopend

Woensdag 22 mei 2013

Door advertorial

Bowling Apeldoorn Alambic aan de Nieuwstraat 66 is sinds enkele weken weer in bedrijf. De in september vorig jaar gesloten onderneming is overgenomen door de authentieke ‘bowlingfamilie’ Klaare. “We hebben het centrum geheel gerenoveerd en voorzien van de modernste apparatuur op dit vlak. Enthousiaste bowlers uit Apeldoorn en omgeving zijn welkom om een balletje te gooien op een van onze veertien banen”, aldus de directrice, mevrouw Klaare Buisman.

“We zijn ooit in Tiel begonnen met zes banen, tegenwoordig zijn we de grootste bowlingondernemers van Nederland. Mijn zoon runt een centrum in Arnhem, mijn dochter in Dordrecht, mijn schoonzoon in Eindhoven – de grootste van het land – en ik dus nu in Apeldoorn. Mijn man pendelt als een soort supervisor langs de diverse centra.”

Werkelijk alles in het Apeldoornse bowlingcentrum is vernieuwd, compleet met frisse kleuren en sfeerbrengers zoals een open haard. Achter de banen worden op een enorme videowand muziekclips getoond en via ingebouwde iPads kunnen de bezoekers hun drankjes bestellen.

“We hebben echt aan alles en iedereen gedacht. Volwassenen en kinderen kunnen hier veel leuker samen bowlen, omdat we hekjes omhoog kunnen laten komen in de goot van de baan.

Zo krijg je een echte wedstrijd tussen ouders en hun kinderen!”

De vernieuwde zaak is nog maar recent geopend, maar de belangstelling is al groot. “Bowlen is duidelijk van het stoffige imago verlost en weer helemaal ‘in’. Bovendien is het in deze tijd van recessie een relatief goedkoop uitje en het spreekt een brede doelgroep aan. Sportbowlers kunnen hier terecht, maar het is natuurlijk ook ideaal voor een kinderfeestje. Verder hebben we de arrangementen Happy Hour Bowling, Sunday Late Night, High Heel Bowling Ladies Night, Puntzakbowlen, High Tea Bowling, Lazy Sundays en Hollandse Avond.”

Reserveren is alleen mogelijk op de hele uren. Voor meer informatie, telefoon 055-5218696 of website www.bowlingcentrum.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!