Breitling Boutique moet stukje luxe toevoegen aan Apeldoornse binnenstad

Woensdag 7 februari 2024

Door Kevin van Es

Binnenkort opent de Breitling Boutique haar deuren in de Apeldoornse binnenstad, als aanvulling op Van Hell Juweliers, dat vorig jaar in april haar 90-jarig jubileum vierde. De boutique zal een assortiment horloges van het merk Zwitserse merk Breitling aanbieden. Ab van Hell en zijn zoon Leon, tevens de toekomstige boutiquemanager, vertellen meer over deze nieuwe winkel.

Luxe uitstraling

De winkel, gevestigd in het voormalige pand van schoenenwinkel ECCO, moet een stukje luxe aanbrengen in het centrum. “Rond de bouw is het nog even afwachten. We krijgen in ieder geval twee verdiepingen en een vide, een soort balkon. Het pand krijgt een super luxe uitstraling. Een pareltje voor Apeldoorn,” vertelt Leon. Het familie bedrijf aan de Hoofdstraat wordt inmiddels bemand door drie generaties van Hell: “De derde, vierde en vijfde generatie. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst,” voegt Ab toe.

Wanneer de winkel haar deuren gaat openen is nog onduidelijk: “We hebben de precieze planning nog niet, dat is even afwachten.” Apeldoorn wordt na Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en den Haag de vijfde stad met een Breitling boetiek: “We hebben een meeting met de burgemeester gehad, de gemeente is er erg blij met de komst.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!