Help de bevolking van Oekraïne

CODA Boek & Bal: Vertel uw verhaal!

Donderdag 23 februari 2012

Door CODA

Een stevige botsing op de Deventerstraat waaruit een gezellige vriendschap voortkwam, een langdurige vertraging op Station Apeldoorn die een vast reismaatje opleverde en een ontluikende liefde op de uitlaatplek in het Mheenpark. Willekeurige plekken in Apeldoorn die het toneel vormden voor het ontstaan van bijzondere vriendschappen of liefdes, soms in ongemakkelijke omstandigheden.

In het kader van het Boekenweekthema Vriendschap en andere ongemakken is CODA benieuwd hoe Apeldoorn een rol gespeeld heeft in uw liefde of vriendschap. Stuur uw verhaal in 500 woorden of een foto/filmverslag uiterlijk maandag 19 maart naar pr@coda-apeldoorn.nl en wie weet mag u het op 23 maart aan publiek vertellen tijdens CODA’s feestelijke literaire avond Boek & Bal.

Boek & Bal
De literaire avond met feestelijk randje, CODA’s Boek & Bal, heeft plaats op vrijdag 23 maart. In een sfeervolle setting interviewt Ivan Borghstijn van Nawijn & Polak Boekverkopers de drie gerenommeerde Nederlandse schrijvers Jan Brokken (o.a. In het huis van de dichter), Martine Letterie (o.a. Hanna’s reis) en Peter Buwalda (Bonita Avenue). Het geheel wordt opgeluisterd door diverse theatrale en muzikale optredens.

Kaarten à € 7,50 (niet-leden € 10,00) binnenkort verkrijgbaar bij CODA Centrale Bibliotheek en Nawijn&Polak Boekverkopers.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?