CODA Cultuurbrunch zondag 1 mei in teken van Moederdag

Vrijdag 29 april 2011

Door CODA

Kom een cadeautje knutselen voor Moederdag of koop je Moederdagcadeau in de CODA Winkel!

De CODA Cultuurbrunch begint in Apeldoorn een waar begrip te worden. Iedere eerste zondag van de maand wordt in CODA Café tijdens de live uitzending van Omroep Apeldoorn gebruncht. Ook kinderen zijn aankomende zondag van harte welkom in CODA Café om voor Moederdag een cadeautje te maken aan de CODA Knutseltafel. Geen zin om te knutselen? Kom dan vooral lekker brunchen, de uitzending bijwonen en koop je cadeautje in de CODA Winkel.

In het programma van Omroep Apeldoorn komt ook de kinderboekenjury aan het woord over de gelezen boeken. CODA Café trakteert je moeder (en vader) aankomende zondag op een amuse van asperges en zomerse bubbels. Na de uitzending ben je van harte welkom de Suske en Wiske tentoonstelling te bezoeken.

De CODA Cultuurbrunch biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending van Omroep Apeldoorn. Elke maand komen Apeldoornse gasten aan het woord die, als uitvoerder of organisator, iets te maken hebben met culturele activiteiten en evenementen in de stad. Er is plaats voor gesprekken met kunstenaars, boekbesprekingen met volwassenen en kinderen, de Cultuuragenda en muziek.

Het bijwonen van de uitzending in CODA Café en de knutseltafel voor de jongste bezoekers is gratis. De brunch kost € 8,50 p.p. en bestaat uit diverse broodjes, diverse belegsoorten, yoghurt, fruit, soep, salade, koffie, thee en sap. Brunchen is niet verplicht.

Kom naar de CODA Cultuurbrunch op zondag 1 mei, trakteer je moeder op een heerlijke brunch, een cadeautje uit de CODA Winkel, een kop koffie op het terras of een bezoek aan een van de tentoonstellingen!

Start de zondag met cultuur! Noteer ook de volgende zondagen vast in de agenda: 5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december 2011.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!