CODA viert feest tijdens De Nationale Voorleesdagen 2014

Woensdag 15 januari 2014

Door Agenda

www.coda-apeldoorn.nl


CODA viert feest tijdens De Nationale Voorleesdagen 2014! Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. In de bibliotheek kun je van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari meedoen aan feestelijke activiteiten.
Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Daarom organiseert CODA tijdens de Nationale Voorleesdagen speelse activiteiten voor kinderen en hun ouders. Kom naar een van de CODA vestigingen en stap in de wereld van Krrrr…okodil, de hoofdpersoon uit het Prentenboek van het Jaar 2014, dat werd geschreven door Catherine Rayner.

Leuk om te doen
Bezoek een van de drie voorleesfeestjes waar Marijn van Assen (Samtal Coaching en Gebarentaal) aan kinderen en hun ouders voorleest uit Krrr…okodil met ondersteuning van gebaren. Dubbel zo leuk, omdat zelf meedoen veel leuker is dan alleen maar luisteren en kijken naar plaatjes. Samen kruipen de kinderen bijna letterlijk in de huid van Krrr…okodil. Natuurlijk wordt het krokodillenlied gezongen en terwijl de kinderen knutselen, kunnen ouders na afloop vrijblijvend vragen stellen aan Marijn. De voorleesfeestjes zijn op woensdag 22 januari (Centrale Bibliotheek), vrijdag 24 januari (CODA De Maten) en woensdag 29 januari (CODA dok Zuid) van 15.00 – 16.00 uur.

De gehele periode van de Nationale Voorleesdagen kunnen peuters en kleuters met hun ouders meedoen aan de peuterquiz. Voor elk deelnemertje ligt een kleurplaat klaar en wie weet wint hij/zij een leuk prijsje!

Cadeautje van CODA
Voor de jongste bezoekers is er net als elk jaar een speciale actie: kinderen t/m 6 jaar kunnen gratis ingeschreven worden en ontvangen een miniversie van Krrr…okodil uit het prentenboek. Erg leuk om thuis nog eens het verhaal mee na te spelen.

Wilt u een prentenboek kopen of cadeau doen? Bibliotheekleden krijgen met hun CODA pas korting op vijf bijzondere prentenboeken.

Voor meer informatie zie www.coda-apeldoorn.nl/voorleesdagen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!