Coffeepitch next level. Made in Apeldoorn

Vrijdag 26 november 2010

Door Stadsmens

Donderdagavond 25 november stond Gigant in het teken van het Coffeepitch next level evenement. Het evenement dat is voortgekomen uit de door Bert Klaaysen georganiseerde maandelijkse Coffeepitchbijeenkomsten, bracht ruim 200 ondernemers bij elkaar om onder meer de Coffeepitcher van het jaar te kiezen.

De drie finalisten, Petra van der Veen van de WE company, Reinier Gieteling van Redon bouw en Richard Jacobsen van Art &Cooking streden in een laatste Pitch om de trofee die uiteindelijk door Redon bouw werd gewonnen. De avond werd aangekleed door flirtcoach Saskia Paulissen en de acteurs Harry en Hannie.

Ook ging de film Made in Apeldoorn in première. Een film, gemaakt door Janko Bartelink en Reinier Groenendijk waarin een dag bedrijvigheid in Apeldoorn werd getoond en Apeldoorn als echte ondernemersstad in beeld werd gebracht. Tijd was er ook om te eten,wat te drinken en live te pitchen voor het goede doel.

Voor de eerste editie van dit nieuwe evenement had de organisatie flink uitgepakt. Professionele presentatie en een gevarieerd en interactief programma. Die paar kinderziektetjes waren dan ook snel vergeven en vergeten. Een geslaagd evenement dat, als het aan Bert Klaaysen ligt, ook in 2011 een vervolg krijgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!