Help de bevolking van Oekraïne

CoffeePitch speelt Reinier Gieteling in de kijker

Dinsdag 25 oktober 2011

Door Redactie

Reinier Gieteling (Redon Bouw b.v.) werd tijdens CoffeePitch 2010 (de eerste editie van CoffeePitch NextLevel) als winnaar uitgeroepen tot Pitcher van het Jaar. Voorafgaand aan CoffeePitch NextLevel blikt hij terug naar de eerste editie en zijn overwinning.

“Naar aanleiding van het winnen van de Coffee Pitch 2010 is het filmpje van mijn pitch vaak bekeken. Hier heb ik veel positieve respons op gehad uit mijn naaste omgeving. Dit filmpje kun je opdrachtgevers laten bekijken.

Op de Coffee Pitch tref je steeds meer grote bedrijven aan. Er is een open sfeer, waardoor je makkelijk contacten kunt maken en soms komen er leuke dingen uit. Wij hebben bijv. met Bert Klaaysen Foto Kuipers gedaan en zijn nu bezig met Progress Europe. Uitgangspunt is altijd dat je jezelf eerst openstelt en energie in een ander steekt alvorens je er wat voor terug ontvangt.

De Pitch award was leuk om te winnen, maar het verhaal kwam vooral vanuit mijn ondernemersgevoel en de passie voor de bouw. De Pitcher voor 2011 zal waarschijnlijk meer voorbereid zijn en ben dan ook benieuwd of de emotie en de passie ook nog waar te nemen is.”

Bron: Bert Klaaysen

Apeldoorn Direct is partner van CPA NextLevel 2011.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?