Coffeepitch succesvol

Zaterdag 17 april 2010

Door Stadsmens

Gisterochtend was restaurant Jules Verne weer het decor van de coffeepitch Apeldoorn. Het podium waar ondernemers zich in een pitch van twee minuten kunnen presenteren aan hun collega’s. Onder de bezielende leiding van pitchmaster Bert Klaaysen stonden daar ook nu weer vijf ondernemers voor klaar. De coffeepitch mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Gemiddeld bestaat het gehoor uit rond de vijftig ondernemers die zorgen dat de pitchers soms stevig maar op een altijd sympathieke manier aan de tand worden gevoeld over hun product, dienst of presentatie.

De pitches worden door de vaste cameraman Janko Bartelink vastgelegd op video en zijn terug te zien op Youtube. Deze editie vijf heren van Griffelstraat teksten, Visser en Visser accountants, Fit en Vitaal, Imparo ICT en MCSP rijvaardigheidscoaching. Voor deze laatste kandidaat diende zich zijn eerste lead al direct aan toen een dame in de zaal onomwonden toegaf zelfs na honderd rijlessen geen rijbewijs te hebben en een gevaar op de weg te zijn. Waarmee maar weer eens is bewezen dat de coffeepitch heel snel nieuwe business kan opleveren.

Aernout Weijerman van Matchflex wist de aanwezigen nog te verblijden met een primeur, de overname door Matchflex van de Apeldoornse activiteiten van nederlandheeftwerk.nl. Hiermee is Apeldoorn een nieuwe locale vacaturesite rijker. www.apeldoorn.matchflex.nl

Coffeepitch Apeldoorn op Youtube: http://www.youtube.com/results?search_query=coffeepitch&aq=f

(foto: Peter Vroon)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!