D66 Apeldoorn haalt 3150,66 euro op voor 3FM Serious Request

Dinsdag 28 november 2017

Door D66Apeldoorn

D66 Apeldoorn organiseerde op vrijdagavond 24 november speciaal voor 3FM Serious Request de Voor Elkaar Veiling. Tijdens een gezellige avond in het Cafeetje van Marja werd het bedrag van 3150,66 euro opgehaald!

Olaf Prinsen, oud-wethouder en de veilingmeester van de avond, ontving de bezoekers in het bomvolle Cafeetje van Marja. Hij veilde opmerkelijke diensten, bijzondere kunst en opvallende voorwerpen. Van serieus tot hilarisch, alles kwam onder de hamer en werd grif verkocht. De opbrengst komt volledig ten goede aan het 3FM Serious Request doel van dit jaar: het herenigen van ouders en kinderen die elkaar in conflictgebieden zijn kwijtgeraakt.

Er was ook muziek tijdens de veiling. Geïnspireerd door het doel heeft een groep Apeldoornse muzikanten zich verenigd onder de naam Apeldoorn voor Serious Request band. Het nummer van deze band, A family again, is uiteraard ook aan te vragen tijdens Serious Request. Deze swingende maar op momenten ook bewogen muziek viel goed in de smaak bij het enthousiaste publiek. Ook pianist en zanger Jan Terlouw jr. was te gast om mee te jammen.

“Op de actiepagina op 3fm.nl had een enthousiaste vrijwilliger per abuis 3 ton als streefbedrag ingevuld, dat bedrag is natuurlijk niet gehaald maar we zijn ontzettend trots op de ruim 3 duizend euro die wel is opgehaald. In overleg met Serious Request zullen we het 23 of 24 december overhandigen.”

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

D66

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!