Dans, zang- en theaterproject voor kansarme Apeldoornse jongeren

Vrijdag 31 augustus 2018

Door Redactie

TKP

In samenwerking met Stichting Leergeld Apeldoorn – Voorst brengt Tim Koldenhof Producties komend seizoen een bijzondere productie op de planken: Dagboek van een puber. Een ambitieus project voor en door 20 Apeldoornse jongeren in de leeftijd 12 – 17 jaar die opgroeien in een minimagezin. Dagboek van een puber is een project waarbij de 20 jongeren zélf de voorstelling maken.

Hierin worden zij een half jaar lang gecoacht door diverse professionals. Er zijn onder meer een regisseur, choreograaf en zangcoach aan het project verbonden. Er wordt gewerkt aan de thema’s uit het leven van een puber, waaronder dromen, wensen, ambities, liefdesperikelen, vriendschappen en onzekerheden.

Met dit project wil Tim Koldenhof Producties jongeren met verschillende achtergronden, leeftijden en culturen laten samenwerken, verbinden en enthousiasmeren voor de podiumkunsten. Vanaf september wordt er wekelijks gerepeteerd in de studio’s van Tim Koldenhof Producties en in januari 2019 worden er meerdere voorstellingen gespeeld in Theater Gigant.

Deelname wordt gefinancierd door St. Leergeld Apeldoorn – Voorst.  Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via eva@timkoldenhof.nl. Meer informatie op www.timkoldenhof.nl/dagboekvaneenpuber.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Dans Gigant Apeldoorn Kunst Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!