De Borrelnood editie 30 – Old School –

Dinsdag 16 november 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

De Borrelnood van 19 november a.s. staat helemaal in het teken van muziek. Niet zomaar muziek maar we gaan terug in de tijd met echte old school muziek!  Locatie is dit keer Café Confetti aan het Caterplein.

Zoals je gewend bent  zijn er weer allerlei lekkernijen te proeven. We beginnen  goed met een lekker glaasje Prosecco. Jullie kunnen kennismaken met een van de nieuwste rages op het gebied van bier, namelijk Liefmans fruitbier. We vertellen verder niets, gewoon eens proberen! Verder is er een champagne- en proseccobar. Iedereen kent de heerlijke olijven van Life’s Delicious die zij elke maand ter beschikking stellen, maar zij maken natuurlijk nog veel meer lekkere dingen! Deze Borrelnood maken zij verschillende tapashapjes, dat wordt smullen geblazen!
En er is nog meer lekkers om van te proeven. Zo zijn de heren van Koffie op Wielen er met hun bijzondere espressobar om iedereen te voorzien van bijzondere koffie. Machanda van Elburg van MMM taart verzorgt het zoete element bij al dit lekkers. Zij maakt lekkere cupcakejes, mmm lekker….

DJ Joost draait lekkere 70’s, 80’s en 90’s muziek. Rond 22:00 neemt DJ Erik (DJ Larrakin) het stokje over en gaan we nog even door! Er is een verloting en ook dit keer zijn de prijzen niet mis! Wat dacht je van golfballen aangeboden door Nassau Golf, gave Heineken Goodies, stoere Bags aangeboden door Bla Bla de luxe. Of een dinerbon aangeboden door Café Confetti en gratis koffie aangeboden door Koffie op Wielen. Genoeg redenen om je visitekaartje mee te nemen! Wil je de volledige uitnodiging ontvangen? Mail naar deborrelnood@live.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!