De Borrelnood; Een geslaagde 70ste editie

Zaterdag 22 maart 2014

Door Redactie

Wat was het een super feestje, afgelopen vrijdag de 70e editie van de Borrelnood. Dit keer gehouden op een nieuwe locatie, Tot 2021, (voormalig ROC) op de hoek van de Stationsstraat en Molenstraat. De organisatie had goed uitgepakt met optredens van o.a. Hans Dulfer en DJ Jazzper.

De kaartverkoop (5 euro aan de deur) liep lekker. De mensen moesten soms zelfs wachten voor de deur. Binnen werd het ook steeds drukker en gezelliger. De sfeer zat er de hele avond goed in en de aanwezigen vermaakten zich prima. Ik zag alleen maar glimlachende gezichten om mij heen. Het kan zijn dat de wijn en bier hier ook een aandeel in hadden, maar een goed feestje dat was het zeker!

Echter heb ik ook een kritische (borrel)noot voor de organisatie. Het was in de dansruimte nogal warm en benauwd. Een raampje kon niet open in verband met geluidsoverlast voor de buren. Ik hoorde van sommige gasten dat ze het té warm vonden. Anderen aanwezigen hadden minder last van de warmte en swingden er de hele avond lekker op los. Mede doordat het zo warm en benauwd was viel het mij op dat er maar één duidelijke uitgang was in de dansruimte. Ik neem aan dat er een vergunning is verleend. Als ik kijk naar het aantal mensen in die ruimte, met weinig uitgangen en ramen die dicht zaten, in hoeverre was dit dan veilig en verantwoord?

Nu is het makkelijk om te zeiken op dit soort zaken echter als er iets verkeerd gaat dan zeiken we allemaal. Dus zie het vooral als positieve feedback en doe er je voordeel mee! Dat gezegd hebbende. Ik ben fan en kijk uit naar de 71ste editie van de borrelnood.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!