CoffeePitch Apeldoorn organiseert reünie

Woensdag 13 september 2023

Door Kevin van Es

Een ruimte gevuld met ondernemers, warme koffie en gezelligheid: dit is het recept voor een goede CoffeePitch. Met dit jaar wel een hele bijzondere uitvoering, de ‘CoffeePitch Apeldoorn, 10 jaar later, de reünie.’ Het belooft een avond vol bijkletsen en het oprakelen van herinneringen te worden. Mede-organisator, interieur- en meubeldesigner en Apeldoorner Bert Klaaysen vertelt meer over de avond.

Het initiatief

Tussen 2009 en 2013 was het ACEC-gebouw het podium van CoffeePitch Apeldoorn, Bert legt het concept uit: “Drie ondernemers houden een presentatie, deze worden vastgelegd en gepubliceerd op het YouTube-kanaal van de organisatie.” De ondernemers kwamen elke derde vrijdagochtend van de maand bij elkaar en stelden zich in een korte pitch voorstel aan mede-ondernemers en bedrijfsmanagers: “Misschien heb je als ondernemer een heel goed idee, maar vind je het lastig om dit aan de man te brengen. Ik zeg altijd maar zo, beter voor het idee een zeven en voor de presentatie een negen.”

De avond

Bert verheugt zich op het weerzien: “De sfeer onderling is los en gezellig, maar we durven elkaar ook de waarheid te vertellen.” Op de reünie, die Bert samen met Saskia Paulissen organiseert, is iedereen welkom: “Ook ondernemers die er tien jaar geleden nog niet bij waren zijn van harte welkom.”

Sponsoren

In de aankondiging op LinkedIn gaf de organisatie aan op zoek te zijn naar koffie- en theesponsoren, ondertussen zit er schot in de zaak: “We hebben nu twee sponsoren gevonden, Bureau Max en ZakenNet Apeldoorn, een businessclub die elke vrijdagochtend om 07:30 bij elkaar komen. Er is nog ruimte voor een sponsor, maar ik ga ervan uit dat deze binnenkort wordt gevonden.”

CoffeePitch Apeldoorn, 10 jaar later, de reünie start donderdag 28 september om 19:00 in het ACEC café.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!