De stilte van een lamsrack

Dinsdag 5 maart 2013

Door advertorial

Wat ben je stil… is er iets?

Nou, ik ben iets heel erg lekkers aan het eten en daar word ik dus blijkbaar stil van.

Maar nu je het zegt. Gebeurt mij niet vaak. Dat ik zo ineens stil word. Eigenlijk een enorm prettige ervaring. Het ging zo.

Vond net bescheiden verscholen onder de naam “Martinsgerecht” een lamsrack zoals ik die zelf niet eerder proefde. Fantastische smaak, geen randje vet en echt zo mals als boter. Mijn oma zou gezegd hebben: “Je zuigt het zo van het bot af.” Ik zeg dan maar “volledig raak!”, vooral met dat glaasje Casa Emma erbij die de charmante gastvrouw me adviseerde.

En dan te bedenken dat er nog steeds mensen zijn die niet weten dat je bij Martins dus ook ’s avonds heerlijk terecht kan. En dat ze echt diverse heerlijke wijnen per glas schenken. Het is toch niet te geloven, dat die mensen dit allemaal moeten missen.

Gelukkig hebben we bij Apeldoorn Direct de mogelijkheid van een advertorial. Kunnen we zonder enige rem bijzondere belevingen aanprijzen.

Nou daar gaat ie dan: de Lamsrack die momenteel bij Martins wordt geserveerd is god-de-lijk. En nou moet je een commercieel praatje niet zomaar geloven, dat moet je zelf vaststellen. Dus zou ik iedereen die van lekker eten houdt willen adviseren dit zelf uit te gaan proberen. Maar wacht niet te lang, want voor je het weet gaat er een ander tong-juweeltje schuil onder de codenaam Martinsgerecht.

Zo, nu word ik weer stil, eet smakelijk verder!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!