De week in vogelvlucht: Top 5 week 1

Zondag 4 januari 2015

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Dinsdag 30 december: Voor Dirkje

Vorige week betrapte ik mezelf op het hard en onbenullig zingen van kerstliedjes in de auto. Het waren niet zomaar kerstliederen; het waren liedjes van het Leger des Heils. Nu zing ik wel vaker als ik in de auto zit. Mijn radio is al tijden kapot en uit gemakzucht vergeet ik steeds om daar iets aan te doen.

Lees meer –>

 

 

2| Dinsdag 30 december: Hartverwarmende kerstactie in Zuid

Voor veel mensen is december een mooie maand vol warmte, lichtjes, wat extra’s in de vorm van cadeautjes of lekker eten en gezelligheid. Maar helaas is dat niet voor iedereen zo. Speciaal voor die mensen die wel een steuntje in de rug verdiend hebben werd afgelopen week een hartverwarmende kerstactie met kerstpakketten en kerstdiners georganiseerd in Zuid.

Lees meer –>

 

 

3| Woensdag 31 december: Politienieuws: Partij vuurwerk in beslag genomen tijdens controle

De politie heeft op dinsdag 30 december tijdens de vuurwerkcontrole bij een bewoner aan de Imkersdreef ruim 200 kilo vuurwerk in beslag genomen. Tegen de Apeldoorner wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer –>

 

 

 

4| Woensdag 31 december: Zondagmiddag: Muziekcafé Gigant: Atlantic Attraction treedt op

Het is zondagmiddag 28 december 2014; de laatste zondag van dit jaar; kerst achter de rug en de eerste sneeuw is gevallen: Op naar Muziekcafé Gigant: Atlantic Attraction speelt. En hoe!

Lees meer –>

 

 

 

5| Woensdag 31 december: [Filmrecensie] The Hobbit, the battle of the five armies

Na het abrupte einde van deel 2 van de Hobbit gaat het verhaal verder waar het gebleven was. De draak Smaug heeft zijn oog laten vallen op Meerstad en gaat onderweg voor een allesverwoestend inferno. Het is aan de morele leider van de stad, Bard om Smaug te stoppen. De dwergen en Bilbo zien dit alles met lede ogen aan. Thorin Eikenschild, de dwergen en Bilbo krijgen met het vertrek van Smaug wel Erebor in handen.

Lees meer –>

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? Laat het weten in een reactie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Film Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!