Doneer uw vega favorieten cadeaukaart aan de Voedselbank

Dinsdag 25 oktober 2022

Door Nikki Vredenberg

Het is weer tijd voor de vegakaarten actie van de Voedselbank Apeldoorn. Al jaren is deze actie een groot succes. Iedereen die meespeelt met de Postcodeloterij heeft de ‘Vega Favorieten kaart’ ontvangen of krijgt deze binnenkort toegestuurd. Met deze kaart kun je bij Albert Heijn voor € 12,50 aan vegetarische producten kopen. De Voedselbank vraagt mensen die de vegakaart niet gebruikten, om de kaart te doneren. Het doel van de Voedselbank is om al hun huishoudens een kaart te geven zodat zij voor dit bedrag zelf boodschappen kunnen uitkiezen.

Huishoudens toegenomen

De laatste weken is het aantal huishoudens bij de Voedselbank enorm gestegen. De laatste jaren zat het aantal zo rond de 250, maar nu zitten zij bijna op 300 huishoudens. Ze vragen dit jaar dan ook extra veel kaarten, zodat ze alles huishoudens een kaart kunnen geven.

Activeren

Het is heel belangrijk dat je de kaart activeert voor je deze doneert. Als dat niet is gedaan, kunnen de klanten van de Voedselbank er niets mee.

Ook doneren?

Dat kan! Stuur je kaart naar Voedselbank Apeldoorn, Kanaal Noord 147, 7317 AB Apeldoorn of doe de kaart op dat adres door de brievenbus. De actie loopt van 24 oktober tot en met 13 november. Heb je geen kaart, maar wil je wel de Voedselbank een steuntje in de rug geven? Doneren kan online 

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!