Eenvoudig online sanitair kopen

Woensdag 24 juni 2015

Door advertorial

© Sanitair Totaal

Het uitzoeken van nieuw sanitair kan een hoop stress opleveren. Sanitairshowroom in, sanitairshowroom uit. En dan het vervoer! Weinig Apeldoorners beschikken over geschikt vervoer om een complete badkamer mee te vervoeren. Bij sanitairstunter Sanitairtotaal kan het ook anders. Hoewel de winkel de grootste sanitairshowroom van de Benelux heeft, is ook de webshop razend populair.

Makkelijk zoeken
De webwinkel van Sanitairtotaal is zeer gebruiksvriendelijk. Bovenin kiest u simpelweg welk sanitair u nodig heeft. Vervolgens kunt u in de linkerbalk uw keuze verder verfijnen. Stel dat u op zoek gaat naar een nieuwe douchecabine. In de webshop van de sanitairspecialist heeft u keuze uit maar liefst 508 douchecabines. Die zijn natuurlijk lang niet allemaal geschikt voor uw badkamer. Een handige manier om te selecteren is op vorm of maat. Zo wordt de lijst met keuzes korter en wordt het makkelijker om te kiezen. Heeft u de perfecte douchecabine of douchedeur gevonden? Met één klik op de muis legt u het artikel in uw virtuele winkelmandje. Ook geeft de webshop u voorstellen voor bijpassende artikelen, zoals een douchebak of chiffon. Kiest u hiervoor? Dan weet u zeker dat alles perfect op elkaar aansluit. Dat scheelt een hoop zorgen.

Veilig
Wanneer u bij een webwinkel investeert in gloednieuw sanitair, moet dat natuurlijk wel veilig zijn. Geen onverwachte kosten, spullen moeten gegarandeerd en compleet aankomen en ook de nazorg moet in orde zijn. Inmiddels hebben meer dan 2000 klanten van Sanitairtotaal hun mening gegeven over de webshop. Met maar liefst een 9,2 gemiddeld is deze online winkel zeker een uitblinker te noemen. Vanzelfsprekend is bestellen bij Sanitairtotaal 100% veilig. De prijzen zijn transparant en de betalingsmogelijkheden haast eindeloos. Twijfelt u toch nog ergens over? Dan kunt u het team van Sanitairtotaal telefonisch, per e-mail of per chat bereiken. De ervaren medewerkers geven u graag advies.

Volgende dag in huis
Gaat u op korte termijn de badkamer verbouwen? Geen probleem. Wanneer u op een werkdag voor 12.00 bestelt heeft u in de meeste gevallen uw sanitair de volgende dag al in huis. Razendsnel! U hoeft dan alleen nog maar een paar handige klusjesmannen te regelen. Ook retourneren is mogelijk bij de sanitairwinkel. Dit kan binnen 14 dagen.

U ziet het, online uw sanitair kopen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Neem snel eens een kijkje in de webshop van Sanitairtotaal en laat u verrassen door het grote en voordelige assortiment.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!