Even voorstellen: Jasmijn ten Napel

Maandag 5 februari 2024

Door Jasmijn ten Napel

In de startblokken voor mijn stage begin ik met mezelf even kort voor te stellen. Mijn naam is Jasmijn ten Napel en ik ben 18 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Mediaredactie op het ROC Apeldoorn en begin nu aan mijn eindstage bij Apeldoorn Direct.

Wie ben ik?

Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Met veel plezier woon, sport, werk en studeer ik hier. Alles is lekker dichtbij en goed te bereiken. Na het behalen van mijn zwemdiploma ben ik gestart met hockeyen bij HC Ares in Apeldoorn Zuid. Inmiddels speel ik al twaalf jaar en ben ik dit seizoen gestart in de dames 2. Buiten het hockeyen vind ik het leuk om op stap te gaan met vriendinnen. Onze groep is ontstaan vanuit het hockey, dus na de training blijven we vaak nog even hangen voor een drankje.

Daarnaast werk ik al jaren in de horeca. Na een zomer van hard werken en veel leren bij restaurant Malkenschoten, heb ik me aangesloten bij het team van de Family in Zuidbroek. Hier werk ik nu al twee jaar met plezier in de bediening en help ik zelf ook mee met het eten maken. Zelf vind ik het ook leuk om samen met vrienden en familie de horeca op te zoeken, lekker een hapje eten of een dagje weg.

Interviewen en schrijven

Ondanks dat ik al mijn hele leven in Apeldoorn woon, hoop ik mij tijdens mijn stage nog meer te verdiepen in de stad. Ik vind het leuk om mensen te interviewen en hun verhaal op papier te zetten. Vooral het schrijven heeft mijn interesse, en ik hoop dit toe te passen in vele mooie artikelen voor Apeldoorn Direct. Heb je tips of vragen? Ik hoor het graag! Stuur een mailtje naar jasmijn@apeldoorndirect.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!