Even voorstellen: Nikki Vredenberg

Maandag 5 september 2022

Door Nikki Vredenberg

Voor de oplettende lezers onder ons zou het heel goed kunnen dat je mijn naam al hebt gespot onder een artikel, bijvoorbeeld in het artikel over Brasserie Beekpark. Ik ben deze maand gestart bij Apeldoorn Direct. Vanaf nu ga ik schrijven over uiteenlopende onderwerpen die Apeldoorn en de inwoners ervan aangaat. Dit betekent dat je mijn naam nog veel vaker voorbij zal zien komen. Reden genoeg om mij even voor te stellen.

Wie ben ik
Ik ben Nikki, 27 jaar oud en ik ben geboren en opgegroeid in Apeldoorn. Toen ik in 2013 Apeldoorn verliet voor mijn studententijd was ik vastbesloten er nooit meer terug te keren. Hoewel ik geluk vond op verschillende plekken wereldwijd kwam ik toch terug in Apeldoorn. Dit keer met een hele andere kijk op mijn geboortestad. Zo waardeer ik nu de ruimte en natuur in Apeldoorn. Ik woon midden in het centrum, maar welke kant ik ook op loop, binnen no-time kan ik verdwalen in een bos. Daarnaast bezoek ik graag de diverse evenementen die in Apeldoorn georganiseerd worden.

Meer over mij
Ik ben een avonturier en een verbinder. Ik ben nieuwsgierig en mijn vragen zijn nooit op. Hoe meer je vertelt hoe meer ik wil weten. Zelf ben ik een open boek en op een respectvolle manier probeer ik dat ook uit een ander te halen. Ik inspireer graag, maar leer ook altijd veel van anderen. Ik maak fouten en ik maak ze nog een keer, maar ook daar leer ik. Wat mij waarschijnlijk het meest kenmerkt is dat ik altijd het goede in mensen en situaties zie/ wil zien.

Natuurlijk heb ik naast schrijven ook andere passies. Ik train voor triatlons en voor mijn eerste marathon. Ik doe aan winterdippen, ijszwemmen en ik heb nog geen boardsport gevonden die ik niet leuk vind. Je kunt mij ieder moment van de dag in een karaokebar zetten om de barsten in de glazen te zingen en de benen onder mijn lijf te dansen. Als ik uitgedanst ben en mijn verkrampte schrijfhand rust gun, dan ga ik in zen modus met muziek, een boek, podcast of film.

Mijn pen
Ik wil schrijven over de stad waar ik tegen mijn verwachtingen in geluk vond. De stad die ik waardeer om haar evenementen, de ruimte en natuur. Ik wil schrijven over de dingen die ik (nog) niet begrijp zodat ik ze hopelijk kan begrijpen. Kortom, ik wil schrijven over het reilen en zeilen van Apeldoorn.

Heb je een tip, een brandende vraag of kan ik je ergens anders mee helpen? Mijn mailbox staat altijd voor je open: nikki@apeldoorndirect.nl!

Liefs,

Nikki

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!