Extra koopavonden en -zondagen in de Apeldoornse binnenstad

Dinsdag 4 december 2018

Door Redactie

Zo rond de feestdagen is het extra gezellig in de Apeldoornse binnenstad. De sfeerverlichting hangt, de oliebollenkraam staat bij het Raadhuisplein en op zaterdag 15 en zondag 16 december is het weer tijd voor de gezellige Winterfair.

Extra openingstijden

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar inkopen voor de feestdagen op tijd in huis heeft, is het in december iedere zondag koopzondag in de binnenstad. De meeste winkels zijn elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Bovendien zijn er extra koopavonden op dinsdag 4 december en vrijdag 21 december, tot 21.00 uur. Op zaterdag 16 december, tijdens de Winterfair, mogen de winkels geopend zijn tot 19.00 uur.

Winterfair in de binnenstad

Op zaterdag 15 en zondag 16 december is er van alles te proeven, zien, kopen en te beleven bij de jaarlijkse Winterfair. In de binnenstad ontstaan meterslange slingers van houten kramen vol leuke producten van de ondernemers in de binnenstad, winterse producten en lekkernijen. Bezoekers kunnen kosteloos een ritje maken in de authentieke paardentram, er is livemuziek van o.a. de kerstbrassband, vocalgroup DivaPower en de DAP kerstband. Theatergroep Smoesjes!, de Kerstman op een riksja en een wandelende kerstboom zorgen voor winters entertainment voor jong en oud.

Meer informatie over zowel de koopzondagen als de winterfair is de vinden op www.apeldoorn-binnenstad.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kerst

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?