Februari in teken van Nederlands Kampioenschap Atletiek

Dinsdag 24 januari 2012

Door Redactie

Omdat de Omnisportbaan een gecombineerde wieler- en atletiekbaan is, wisselt de aandacht op en rond de baan voor de ene of de andere sport nogal eens. Met een WK, EK en NK baanwielrennen in het afgelopen jaar in het Omnisport, waren de wieler-elementen erg duidelijk aanwezig.

Maar met een prachtige indoorwedstrijd achter de rug en de NK Indoor Atletiekmaand op komst, staat nu dus atletiek, in de persoon van Eelco Sintnicolaas, weer volop in het zonnetje (letterlijk en figuurlijk, behalve als het regent). Werd je voorheen bij binnenkomst in de hal begroet door Teun Mulder, is het nu een prachtige afbeelding van Eelco Sintnicolaas die elk moment uit de blokken kan schieten en je volop uitnodigt om binnen een kijkje te nemen bij dit spectaculaire sportevenement.

Vanaf  11 februari tot en met 4 maart van dit jaar zullen er elk weekend in het kader van de Nederlandse Kampioenschappen verschillende wedstrijden plaatsvinden. De exacte indeling van de disciplines vind je op:www.nkindoor.nl of kijk anders voor data in onze AGENDA!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Omnisport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!