Feest bij heropening Plus Supermarkt en AMI Kappers

Donderdag 20 maart 2014

Door Rianne

Rianne van de Haar

Op dinsdagavond 18 maart was het open avond bij Plus Nico de Witt en AMI Kappers aan de Musketiersveld in Apeldoorn. Tijdens deze avond konden klanten alvast de verbouwde supermarkt en kapper bekijken.

De bedrijfsleider van de Plus had al maanden een verbouwingswens, na lang wachten was het dan eindelijk zo ver… De supermarkt en kapper werden voor 2 weken gesloten voor een grote verbouwing. Wel vervelend voor vaste klanten die nu helemaal naar de Plus in Klarenbeek moesten voor hun dagelijkse boodschapjes… Na de verbouwing werden de Plus en AMI Kappers op dinsdagavond opengesteld voor publiek. Ik was nieuwsgierig, dus toch maar even wezen kijken. De bedrijfsleiders en het personeel waren zo te merken erg trots op het resultaat, en terecht!

Boodschappen doen en naar de kapper gaan kon pas op woensdag 19 maart. Toch weerhield de regen, en de mogelijkheid om alleen maar te kijken, veel bezoekers er niet van om uit nieuwsgierigheid alvast even een kijkje te nemen. Oké, misschien waren de gratis hapjes en drankjes ook wel een beetje een publiekstrekker. Doet het altijd goed toch? Voor mij was het een beetje een combinatie van die twee.

Naar mijn mening open avonden zoals open avonden horen te zijn (druk, gezellig). Verbouwen hoe verbouwen hoort te gaan (effectief, een hele verbetering).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!