Feestelijke opening ‘ Vlindertuin’ in het Woudhuis

Woensdag 1 mei 2013

Door Redactie

Na 5 jaar braak te hebben gelegen, is de ‘Vlindertuin’ aan de Woudhuizerallee in het Woudhuis er binnenkort klaar voor om wijkbewoners te ontvangen. Met de prachtige speeltoestellen, een waterspeelplaats, crossbaan en reuzenschommel is de Vlindertuin een heerlijke plek om samen te spelen. En door de beplanting kan iedereen straks vanaf een bankje genieten van de mooiste vlinders. Genoeg redenen dus voor een feestelijke opening.

Op woensdag 15 mei zal wethouder Paul Blokhuis om 14.15 uur het de ‘Vlindertuin’ openen, samen met een oud ambassadrice van ‘Natuurlijk Nieuwsgierig’. ‘Natuurlijk Nieuwsgierig’ organiseert elk seizoen ‘expedities’ om kinderen in de wijk Osseveld-Woudhuis bewuster te laten omgaan met wat er groeit, bloeit, vliegt, zwemt en kruipt. En deze keer staan de activiteiten natuurlijk in het teken van vlinders. Hoe de opening eruit ziet blijft nog even een verrassing. Máár iedereen die dat leuk vindt, kan meehelpen!

Tussen 14.00 en 17.00 uur is er van alles te doen voor jonge en oudere wijkbewoners. In samenwerking met het IVN en Vertelgenootschap Apeldoorn is een gezellig programma ontwikkeld.

Deelname aan de activiteiten is, dankzij steun van de gemeente Apeldoorn, gratis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!