Felua-groep wil met DIGIWERKT Apeldoorn digitaliseren

Dinsdag 2 september 2014

Door Redactie

Felua-groep wil in samenwerking met DIGIWERKT organisaties uit de regio Apeldoorn bijstaan in het digitaliseren van hun documentstromen. DIGIWERKT is een landelijke aanbieder van documentlogistieke oplossingen en zal de begeleiding van de projecten en medewerkers verzorgen. “Apeldoorn kenmerkt zich door een grote dienstverlenende sector, met kantoren waarin veel papierwerk omgaat. Deze samenwerking biedt hen de kans om op sociale wijze hun informatie te digitaliseren en daarmee hun efficiëntie te vergroten”, aldus Meggie Rutten, commercieel manager van Felua-groep.
 

;Digitaliseren biedt kansen voor bedrijven

Rutten heeft veel vertrouwen in de nieuwe dienstverlening. “Digitalisering biedt geweldige mogelijkheden voor organisaties. Van het slimmer en efficiënter werken, ruimtewinst en kostenbesparing tot en met het kunnen aanbieden van digitale dienstverlening. We leveren een totaalconcept waarmee alle facetten van het digitaliseren ingevuld kunnen worden. Zelfs een digitale postkamer kunnen wij op afstand verzorgen. De eerste reacties die we vanuit het bedrijfsleven hebben ontvangen op deze innovatieve dienstuitbreiding zijn dan ook positief.”
 

Specialisten in digitaliseren

Ook de medewerkers van Felua-groep zijn zeer enthousiast om aan de slag te gaan met digitaliseren. Rutten: “De werkzaamheden zijn uitermate geschikt voor onze medewerkers. Het werk is overzichtelijk en gestructureerd, prikkelarm, op diverse werkniveaus in te delen en het benut hun talenten maximaal: ze zijn sterk in orde scheppen en secuur werken. Doordat het digitaliseren wordt gedaan door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het voor organisaties ook mogelijk om bij aanbestedingen vanuit overheidswege Social Return te benutten.”
 

DIGIWERKT laat informatie stromen

De medewerkers van Felua-groep worden tijdens hun werkzaamheden door DIGIWERKT opgeleid tot documentspecialisten, waardoor hun werkkansen op de arbeidsmarkt vergroot worden. DIGIWERKT biedt organisaties de mogelijkheid om hun informatiestromen professioneel te laten digitaliseren. Documenten zijn vanuit elke applicatie duurzaam te benaderen en te delen. Bovendien zijn in het digitale archiveringssysteem van DIGIWERKT documenten op afstand beveiligd toegankelijk. DIGIWERKT biedt bedrijven tevens beveiligde depots voor archiefopslag volgens de wettelijke eisen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!