Flappentappen, de eerste klap is een daalder waard! (Mijn Buurt)

Zondag 24 februari 2013

Door Ragrenner

Zaterdag, cryptogrammendag, dus printen geblazen, ze staan allemaal op internet.

Bij het scheiden van de markt nog gauw een zwarte inktpatroon kopen voor de printer, scheelt al gauw een euro of acht. Moest wel eerst even pinnen. Er stond een lange rij. Ik sloot aan en direct achter mij rolde een vrouw in een stoel tegen mijn schenen. Een duidelijk geval van geen benen. In een flits bedacht ik mij dat het toch heerlijk moet zijn om nooit in de rij te hoeven staan! Aangezien ik meestal meteen zeg wat ik denk; heerlijk toch mevrouw……… dat voorjaarszonnetje. Poeh, dat was op het nippertje.We raken aan de praat en zij blijkt vier hoog achter en zonder benen te zijn geboren, bij het woord trappenhuis begint ze al te hyperventileren! Om het wat te relativeren vertel ik haar dat ik een jeugdtrauma heb opgelopen omdat ik er vijf jaar over heb gedaan om op eigen benen te staan, er kon geen glimlach af bij haar!
Ik wil niet natrappen zegt ze maar heb je gekegeld? Ik schiet in de lach. Huh? Wat bedoelt u, gekegeld? Nou jongeman, er hangt een behoorlijke kegel voor je kop! Hier raakt ze een teer punt, en ik zeg, tsja, op een been kan je niet lopen, u drinkt zeker helemaal niet?
Het is inmiddels mijn tapbeurt, doe pijnlijk langzaam de handelingen om het slijk der aarde te bemachtigen maar voel haar hete adem tegen mijn billen! Er komt nog iets, ik voel het! Ik hoor haar scootmobiel zachtjes snorren, ze zal toch niet…….!? Met een flinke aanloop plet ze mij tegen de tap en terwijl ik langzaam door de hoeven zak  zegt ze, moeilijk heh, op eigen benen staan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!