Foodhallen het antwoord op de donkere dagen voor Kerstmis

Zaterdag 17 december 2016

Door Peter Vroon

De fabriekshallen ‘De Drieslag’ op het Apeldoornse Zwitsal terrein zijn van  15 tot en met 18 december omgetoverd in een heerlijk ruikende, sfeervol verlichte en drukbezochte Foodhallen.

In de donkere dagen voor kerst het weekend  beginnen met  food, drinks, music, een prachtige Winter & Lifestyle Fair én…leuke Apeldoorners is een uitstekende vondst! De hal is sfeervol ingericht met vrolijke kleuren en met verlichting die meer doet denken aan een gezellig huiskamer dan een fabriekshal.

Vrijdagavond werden de hallen al druk bezocht en was er een gezellige winterse sfeer, volgens één van de bezoekers die vandaag weer terug kwam met zijn moeder.

Kleding, make-up, nagelstyling in combinatie met wijn en food stalletjes. De heerlijke geur van versgebakken Pizza handgemaakt door Viva La Pizza tot aan de heerlijke koffie van Wendy van Central Park. De dames konden zich heerlijk laten opmaken door  de styling dames. Bij binnenkomst kon je al beginnen met een proeverij van Engels bier getapt uit een omgebouwde Engelse taxi die als rijdende kroeg dienst deed.

Zaterdag aan het eind van de middag liepen de hallen al lekker vol en zoals een dame aan me vertelde: ik ga hier lekker eten met mijn vriendin en genieten van de sfeer en al het lekkers.

Het blijkt een gat in de markt deze foodhallen op het Zwitsal terrein. Apeldoorn heeft behoefte aan knusheid en die is zeker tot en met morgen te vinden in deze hallen.

Een aanrader om met het hele gezin de Foodhallen te bezoeken.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kerst

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?