Fotovakschool gastheer volgende Borrelnood

Dinsdag 8 november 2011

Door Redactie

Renee Fotografie 2011 ©

Op vrijdag 18 november is de Fotovakschool gastheer van het maandelijkse feestje De Borrelnood. Het wordt volgens de organisatie een gave, creatieve plek waar die dag dan ook veel creatieve dingen gaan worden georganiseerd.

Het thema is ditmaal “These boots are made for walking!” In dat kader gaat kunstenaar Jack van Liemburg ter plekke laarzen pimpen. Een goede gelegenheid om je oude laarzen dus weer uit de kast te halen om ze samen met Jack een geheel nieuwe look te geven. De Fotovakschool zou de Fotovakschool niet zijn als je niet je vers gepimpte laarzen op de foto kan.

Er is meer, wat dacht je van een heuse catwalkshow waar de nieuweste schoen- en kledingmode te bewonderen is? Natuurlijk geshowd door bekende Borrelnoodmissen.

Als altijd is er muziek! Op deze editie wordt de muziek verzorgd door DJ Jazzzper. Hij zorgde ook voor de juiste beats bij het juiste feestje in Oranjeoord afgelopen zomer.

Vanaf 17.00 uur is het dus feest, gezellig borrelen en weer heerlijk zien en gezien worden op De Borrelnood. Naast de Nettenfabriek, in de Fotovakschool dus!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Borrelnood Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!