Gemeente zoekt opvolger kinderburgemeester Sibel

Woensdag 20 mei 2020

Door Redactie

Still uit de video

Het zit er bijna op voor kinderburgemeester Sibel Ozcan. Nadat ze 2 jaar lang de kinderburgemeester van Apeldoorn was, draagt ze binnenkort het stokje over aan haar opvolger. In een video doet Sibel zelf een oproep hiervoor.

Sibel vertelt dat ze in die 2 jaar heel veel leuke dingen mocht doen. ,,Ik mocht schoolpleinen openen, Apeldoorn helpen nog schoner te worden en nog veel meer. Maar mijn absolute hoogtepunt was natuurlijk het binnenhalen van Sinterklaas, dat was echt supergaaf!”

Filmpje

Apeldoornse kinderen uit groep 6 en 7 van de basisschool kunnen reageren op de oproep met een video van maximaal 30 seconden. ,,Vertel hierin waarom jij kinderburgemeester wilt worden.”

De video mag via whatsapp voor maandag 1 juni gestuurd worden naar 06-14833543. Meer informatie staat op de website van de gemeente Apeldoorn.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?