Geslaagd jubileumfeest Koningskind kinderopvang

Zondag 10 juni 2012

Door Rachel Rothengatter

Rachel Rothengatter

Ondanks het stormachtige weer was er veel belangstelling voor het vijfjarig jubileum van Koningskind kinderopvang. De kinderen en ouders van alle drie vestigingen van Koningskind kinderopvang (Sprengenweg, Centrum en Henri Dunantlaan) vierden feest. “Iedereen is even enthousiast en daar geniet ik van”, zegt Kira Ernst, vestigingsmanager. “Hoewel het weer een beetje tegenvalt is toch iedereen gekomen en daar ben ik enorm trots op.”

Genieten dat deden de kinderen ook, want er was zo veel te doen. Dit was feest! Ze konden zelf hun eigen cakejes versieren. Met trots presenteerden de kinderen hun zelfgemaakte hapjes en voor deze speciale gelegenheid gaf Apeldoornse kunstenaar Jack een workshop. Jack krijgt er een hoop concurrenten bij aan deze kleine creatievelingen. Er werden snel verfrollers bijgekocht voor de enorme belangstelling en de kunst lag in rijen te drogen in de gang. Bijna niet van de originelen te onderscheiden.

Terwijl de Kinderband zijn eerste akkoorden inzetten sisten de hamburgers op de barbeque en marcheerden de kleinsten op klompen een rondje. Regendruppels en een beetje wind of niet…op het springkussen was er continu beweging.

Ouders stonden of zaten er ontspannen bij, want waar hun kinderen zich vermaken, genieten zij ook.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!