Geslaagd openingsfeest MAM’s sport & avontuur

Maandag 27 mei 2013

Door Rachel Rothengatter

Afgelopen donderdag 23 mei was het eindelijk zover; het grote open huis van MAM’s Sport & Avontuur in samenwerking met Victoria Boys en De Passerel! Die samenwerking is niet heel toevallig, want MAM’s Sport & Avontuur is gevestigd aan de Berghuizerweg bij de Victoria Boys. Daar was alles tot in de puntjes voorbereid en mooi aangekleed voor een spetterende opening.

De opening was meteen een daverend succes! De organisatie stond als een huis, de samenwerking tussen alle partijen was geweldig. De kinderen hebben zich zowel binnen en als buiten vermaakt met sportmaterialen die geleend waren van Accres Sportstimulering. De enorme regenbui die over Apeldoorn trok, mocht de pret niet drukken. Gezamenlijk met de medewerkers van De Passerel werd er gekeken naar een Disneyfilm en zijn er hele feestelijke snoepkettingen gemaakt.

Om half vijf liep de grote partytent vol met genodigden. Een half uur later werd er officieel afgetrapt hebben met enkele toespraken. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de wethouder Sport (de heer Johan Kruithof) de officiële handeling verricht samen met de kinderen Nathan en Sam. Alle kinderen lieten na de korte toespraak van de wethouder een gekleurde ballon opgaan. Om het feest helemaal compleet te maken werd er gezongen, gedanst en de polonaise gelopen onder begeleiding van Ramon Soer en Harry Vesseur.

Heel veel blije gezichten, een kleurrijk geheel en vooral veel trotse ouders en kinderen. Ook veel tevredenheid bij wethouder Johan Kruithof. Op Twitter zegt hij: “Mooi dat nieuwe onderkomen van Victoria Boys, gerealiseerd samen met Mam’s Kinderopvang en de Passerel. Gefeliciteerd.”

Kortom, een zeer geslaagd open huis en een geweldige toekomst met drie Apeldoornse partijen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!