Gestolen viskraam terecht

Vrijdag 1 juni 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Visliefhebbers opgelet! De viskraam die in de nacht van woensdag op donderdag 31 mei aan het Korianderplein in Apeldoorn was gestolen, is gevonden. De politie heeft een 18-jarige Apeldoorner aangehouden.

De eigenaar had de viskraam woensdagavond achtergelaten op het Korianderplein en kwam er de volgende dag achter dat de viskraam was verdwenen. De eigenaar werd donderdagavond door iemand getipt over een loods waar de kraam zou staan en gaf dit door aan de politie. Die ging kijken bij de desbetreffende loods in de wijk Malkenschoten. Toen de agenten vroegen of ze in de loods mochten kijken, werd aangegeven dat dat pas later op de avond zou kunnen, omdat er op dat moment geen sleutel aanwezig was.

Hierop hebben de agenten een post ingenomen in de buurt, om er zeker van te zijn dat de kraam niet verplaatst zou worden. Rond 21.00 uur zag de politie dat een auto bij de loods arriveerde en even later met de viskraam wegreed. De bestuurder van de auto, een 18-jarige Apeldoorner, is aangehouden op verdenking van heling. Hij is ingesloten voor verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.

De eigenaar van de viskraam heeft zijn kraam, waar wel een oven uit bleek te zijn verdwenen, inmiddels op het politiebureau herkend. Zodra het sporenonderzoek aan de kraam is afgerond kan de eigenaar de viskraam ophalen.

Lees ook: Viskraam gestolen in Zevenhuizen

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?