Gezelligheid en netwerken: haringparty Apeldoorn komt er weer aan

Dinsdag 9 mei 2023

Door Kevin van Es

Ondernemers en haring liefhebbers opgelet, de Apeldoornse XLLease Haringparty staat voor de deur. Eens per jaar stroomt Landgoed Marialust vol met lokale ondernemers. Op de party wordt genetwerkt onder het genot van een visje. Het hoofdgerecht is traditiegetrouw de Hollandse Nieuwe. 

26ste editie

Landgoed Marialust is al ruim 25 jaar het toneel van de haringparty. Na een afwezigheid van drie jaar, vanwege corona, is het evenement weer in ere hersteld. Het is, volgens de website van het feest, de 26ste editie van het netwerkevenement. De dresscode is wit en het dragen van een hoedje wordt gewaardeerd.

De haringparty taxi

Iets te diep in het glaasje gekeken, of geen zin om te voet naar huis te gaan? Hier heeft de organisatie een creatieve oplossing voor. Via de website van HaringParty Apeldoorn is het mogelijk een taxi te bestellen. 

Partners

Volgens de organisatie zijn er in totaal 312 bedrijven aanwezig en er worden 2365 haringen gegeten. Het jaarlijkse uitje voor haring liefhebbende ondernemers wordt mede mogelijk gemaakt door XLLease, Meesterlijk Geschikt, Bos Vlaggen, Tempelman, Coca- Cola en De Groene Draak.

Meer informatie over het evenement vind je op de website van haringparty Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!