Gezocht: 100 talentvolle vrouwen

Woensdag 16 januari 2013

Door Redactie

Op 8 maart 2013 laten talentvolle vrouwen zien wat ze kunnen. Dat doen ze door op die dag  onbetaald werk te verrichten in een bedrijf of organisatie in en om Apeldoorn.

De initiatiefnemers organiseren onder de titel ‘100 talentvolle vrouwen’ jaarlijks op 8 maart (internationale vrouwendag) een event waarin vrouwen kunnen laten zien wat ze de maatschappij te bieden hebben. Dit doen zij o.a. door te zorgen voor on- en offline publiciteit, waardoor de talenten van elke deelnemende vrouw goed in beeld komen. Aan het eind van de dag komen alle deelnemende vrouwen bij elkaar om de dag af te sluiten; een mooie gelegenheid om andere talentvolle vrouwen te leren kennen.

Vrouwen die mee willen doen, maar hun talenten nog niet goed inzichtelijk hebben of nog niet goed kunnen verwoorden, worden hierbij geholpen door ‘Talent helpt Talent’. Vooral voor vrouwen die op zoek zijn naar (ander) werk is dit dé gelegenheid om zichzelf met al hun talenten bekend te maken bij potentiële werkgevers!

Ben jij een talentvolle vrouw uit Apeldoorn en omgeving en wil je meedoen? Meld je dan voor 28 januari aan door een mail te sturen naar talenthelpttalent@gmail.com. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Elly Wijnands, 06 539 027 42.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!