Help de bevolking van Oekraïne

Gezocht: Persoon met ervaring in de wereld van Sponsoring

Vrijdag 15 februari 2013

Door ApeldoornPaktaan

De Bestuurdersacademie Apeldoorn, de samenwerking tussen het Verenigingsburo en de Sportraad Apeldoorn is per direct op zoek naar een persoon die de nodige ervaring en/of kennis heeft in de wereld van de sponsoring en die het leuk vindt zijn/haar kennis met anderen te delen.

De trainingen van de Bestuurdersacademie zijn er voor (potentiële) vrijwilligers die een bestuurlijke functie (gaan) vervullen binnen een vereniging of stichting en zich willen oriënteren of juist verdiepen in de bepaalde bestuurlijke functie.

Voor deze mensen biedt de Bestuurdersacademie trainingen aan op diverse (bestuurlijke) gebieden. De trainingen worden gegeven door trainers die zowel in het bedrijfsleven als de publieke sector, beroepshalve en als vrijwilliger, hun sporen hebben verdiend. Dit doen ze allemaal in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Bent u de persoon met de nodige kennis of ervaring in de Sponsoring die wij zoeken? of kent u een persoon die bovengenoemde taak prima zou kunnen invullen? Laat het ons dan weten! Stuur een mail naar: bvdhoogen@verenigingsburo.nl of bel naar 06-52050004

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?