GoldenSports in de wijk Orden zoekt een vrijwilliger met passie voor bewegen

Woensdag 22 juni 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Als vrijwilliger bij GoldenSports neem je deel aan de beweegactiviteit voor 55 plussers in de wijk Orden.

Ze beginnen met een kopje koffie bij de ontmoetingsplek Orca en daarna gaan ze naar het Cruyff Court aan de Morinistraat om lekker met elkaar te bewegen. Er worden verschillende oefeningen gedaan om kracht, balans, coördinatie en conditie te verbeteren. Daarnaast is sport en spel een belangrijk onderdeel van het programma. Met plezier samen bewegen!

Wat ga je doen

Je werkt nauw samen met de trainster en ondersteunt haar tijdens de activiteit. Bijvoorbeeld door deelnemers die wat moeilijker meekomen extra tips te geven en te motiveren. Ook kan je de trainer wat administratieve taken uit handen nemen zoals het bijhouden van de deelnemerslijst en het innen van de betalingen.

Daarnaast vinden ze het sociale aspect ook erg belangrijk! Als vrijwilliger kan je hier ook een rol in spelen door mensen te bellen die een tijdje niet geweest zijn of een activiteit te ondernemen met de groep. In overleg kunnen ze kijken welke taken het beste bij jou passen.

Tijdinvestering

Elke maandag van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Meer informatie?

Vind je het leuk om te bewegen in een groep met 55 plussers? Heb je een binding met de wijk Orden en wil je je netwerk hier vergroten? Ben je sociaal en weet je anderen te motiveren? Meld je dan aan, ze zijn blij met je hulp! Heb je nog vragen of wil je je aanmelden kijk op >GoldenSports | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!