Groene Trainees gezocht: Escape into the forest

Zaterdag 21 mei 2022

Door Redactie

“Wil jij deze zomer drie dagen in de week praktijkervaring opdoen op het gebied van natuur, communicatie en eventmanagement bij IVN Natuureducatie en Staatsbosbeheer? Meld je aan voor Groen Traineeship: Escape into the forest!” vraagt de boswachter van  ’t Leesten bij Apeldoorn.

Met een groep jongeren van 16 t/m 27 jaar organiseer je een escaperoom in de natuur. Het traneeship is van 1 augustus tm 3 september 2022 in Ugchelen. Meld je aan via de website Escape into the forest Laat je hersens kraken; ontwerp én organiseer een unieke escaperoom in de natuur tijdens het natuurfestival Fête de la Nature. Breng jonge mensen op een feestelijke en verrassende manier in contact met de natuur op een manier die bij hen past. Want wie van de natuur houdt, zal er beter voor zorgen. Ontwikkel nieuwe skills, bouw aan je netwerk, vergroen je cv en leer een heleboel leuke mensen kennen!

Ben jij die groene trainee?

Tijdens dit traineeship leer je van alles over de natuur én werk je aan je creatieve skills op het gebied van eventorganisatie en natuureducatie. Je krijgt verschillende interessante workshops en trainingen, zoals Scrum, Social Campaigning, Storytelling en natuurexcursies. Verder krijg je de kans om een kijkje te nemen in de organisatie van IVN Natuureducatie en Staatsbosbeheer en je netwerk te ontwikkelen. Het traineeship vindt plaats op een hele bijzondere groene locatie, namelijk midden in bos- en heidegebied bij Informatiecentrum ’t Leesten bij Apeldoorn.
Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en wil jij samen met een groep jonge mensen dit natuurfeestje organiseren tijdens Fête de la Nature? Schrijf je dan nu in voor het Groen Traineeship van IVN Natuureducatie en Staatsbosbeheer.

Fête de la Nature

De natuur inspireert, verwondert en maakt je blij. Fête de la Nature is dit jaar in het weekend van 3 september en gaat om het vieren van en in de natuur. Dat kan via educatie, maar ook op andere manieren: via muziek, kunst, eten of sport bijvoorbeeld. Een kampvuuravond met muzikanten is Fête, maar een leuke natuurexcursie ook. Bij Fête gaat het over verbinding tussen mens en natuur, maar ook tussen mensen ín de natuur.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!