Hard meezingen en dansen met Memphis Maniacs

Maandag 5 maart 2018

Door Redactie

Moesten de Memphis Maniacs het vijf jaar geleden nog hebben van hun verrassende act, heeft de band inmiddels een trouwe schare fans in Apeldoorn opgebouwd. Fans van alle generaties die hard willen meezingen en dansen op de muzikale tijdreis tussen de jaren tachtig en nu. Met veel show en een gezonde overdosis ‘guilty pleasures’.

De start van het optreden afgelopen zaterdag was een wat lange verkleed-opening met gemaskerde DJ’s met zaklampen. Alsof de mannen zelf nog niet helemaal doorhebben dat ze die verassing in Apeldoorn al lang niet meer nodig hebben. Gelukkig gingen de maskers uiteindelijk af. En met de maskers verdween ook het ongemakkelijke gevoel als sneeuw voor de zon. Per nummer werd de act strakker en de zaal enthousiaster.

De Maniacs raken je daar waar je de playlist van je jeugd veilig bewaard. Een plek vlakbij waar je glimlach wordt aangestuurd. Want die stond op veel gezichten de hele avond volop aan.

Het programmeren van de Maniacs is voor Gigant inmiddels een garantie voor een uitverkocht huis. Wel nog een kans om na het optreden de huis-DJ (zonder masker graag) de dans-draad te laten oppakken. Want er leken nog genoeg mensen die nog wel even wilde door dansen. En waar kan dat nog in de stad?

Als we de zanger goed hoorde bevalt het de band zelf ook erg goed in Apeldoorn en komen ze volgend jaar weer. Het lijkt dat Gigant er een vaste jaarlijkse act bij heeft.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Dans

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!