Heel veel Kerstactiviteiten voor jong en oud(er) in CODA

Vrijdag 2 december 2016

Door Redactie

De weken voor Kerst is er van alles te doen in CODA Centrale Bibliotheek, zowel voor de (aller)kleinsten als voor volwassenen! Speciaal voor kinderen zijn er op woensdag 7 en 14 december verschillende activiteiten georganiseerd in CODA Junior en CODA FabLab. Zo kunnen ze CODA kerstballen maken, een prachtige kerstslinger ontwerpen of hun allerliefste wens voor 2017 in de Wensenboom hangen. Ook voor volwassenen is er een speciale kerstworkshop samengesteld: Zaterdag 17 december kunnen de deelnemers in CODA FabLab zelf een kerstbal in 3D ontwerpen. Meer over deze activiteiten, de eventuele kosten en hoe je je hiervoor kunt aanmelden is te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/kerst.

CODA kerstbal maken [vanaf 6 jaar] | CODA FabLab
De kerstbomen die in CODA komen te staan, willen we graag samen met jullie versieren! Hiervoor gaan we in CODA FabLab met behulp van de lasersnijder en 3D printer samen onze kerstballen maken. Wij zorgen voor materiaal en een aantal voorbeelden zodat je direct aan de slag kunt. Deelname is gratis, 7 en 14 december.

Hang jouw wens in de wensenboom | CODA Junior
Wat is jouw allerliefste wens voor 2017? Maak hier een tekening van of schrijf deze op en hang jouw wens in de speciale Wensenboom in CODA Junior.

De langste wintertekening maken we samen! | CODA Junior
Samen maken we een superlange wintertekening: wij zorgen natuurlijk voor papier, kleurplaten, stiften en potloden.

Kerstslinger ontwerpen en maken | CODA Junior
Met behulp van papier in allerlei kleuren en vormen gaan we een echte kerstslinger ontwerpen én maken. Kom jij ook?

Oud speelgoed: nieuw kunstwerk | CODA Atelier in CODA Museum
Heb jij speelgoed waar je te oud voor bent geworden of speelgoed dat ‘in’ was en waar je nu op uitgekeken bent geraakt? Of misschien is het door het vele spelen kapot gegaan? Kom naar CODA Atelier in CODA Museum, zet dit speelgoed in de schijnwerpers en maak van jouw oude speelgoed een nieuw kunstwerk!

Zaterdag 17 december is er zowel ’s morgens als ’s middags een workshop ‘Ontwerp je eigen 3D kerstbal in CODA FabLab, deelname vanaf 15 jaar
Met behulp van het gebruikersvriendelijke 3D ontwerpprogramma TinkerCad ga je zelf een kerstbal ontwerpen. Het ontwerp wordt na afloop van deze workshop door de docent van CODA FabLab in 3D geprint en kan vanaf 21 december afgehaald worden in het fablab. De kosten voor deze workshop bedragen € 15,00 per persoon; aanmelden doe je door een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl.

Ook in de weken ná Kerst worden in CODA uiteenlopende activiteiten voor jong en oud(er) georganiseerd. Meer hierover volgt binnenkort op www.coda-apeldoorn.nl/kerst.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

CODA Apeldoorn Kerst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!